Bestel

Glazen

2 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
bonbistro Glas 26cl diamant Torso - set/6
Product 753030
€ 8,22
bonbistro Glas 26cl rechthoek Torso - set/6
Product 753031
€ 8,22

Uitstekende horeca glazen bestellen bij Chefs’ Table Top

Ieder soort drankje vraagt om een speciaal glas. Horeca glazen zijn er dan ook in vele soorten en maten. Als horeca groothandel is Chefs’ Table Top graag partner in het leveren van hoogwaardig en eigentijds horeca glaswerk. Denk aan wijn- en champagneglazen, maar ook onderscheidende waterglazen. Overleggen welke horeca glazen geschikt zijn voor een café, museum, restaurant of hotel? Neem contact op voor deskundig advies of op bezoek in onze showroom in Wassenaar.
Bel onze accountmanager: 085 – 800 0074

Onderscheidende horeca glazen van horeca groothandel Chefs’ Table Top

Als horeca groothandel levert Chefs’ Table Top uitstekend glaswerk dat geschikt is voor uiteenlopende horecagelegenheden. Om de culinaire presentatie van een café of museum compleet te maken, adviseren wij topmerken horeca glaswerk met een eigentijdse en exclusieve uitstraling. Wij leveren wijn- en champagneglazen en waterglazen in diverse stijlen en maten. Al onze producten zijn zorgvuldig gekozen en leverbaar in sets.

Als partner in het leveren van uitstekend horeca glaswerk denken wij graag mee over het benodigde horeca servies, bestek en glaswerk. Is er al gedacht aan cocktailglazen of een glas voor een mooi dessert? Wij denken graag mee.


Wijnglazen speciaal voor horeca toepassing

Om een tafel tot een waar spektakel te maken, is het belangrijk om te kiezen voor glazen die aansluiten bij de uitstraling van de gedekte tafel en sfeer van je restaurant. Verkleuringen van onze horeca glazen komen bij intensief gebruik dan ook niet voor. Ons glaswerk is goed bestand tegen de hogere temperaturen van de vaatwasmachine. Wij adviseren graag het glaswerk passend bij de sfeer van je restaurant. Onze merken zijn geschikt voor intensief horeca gebruik.


Prachtig glaswerk bestellen bij Chefs’ Table Top

Wij werken samen met topmerken in servies, bestek en glaswerk. Zo maak je bij Chefs’ Table Top altijd een excellente keuze.

● BonBistro. De wijn- en waterglazen van BonBistro zijn toegankelijk en charmant tegelijk. De hoogwaardige kwaliteit leent zich goed voor horeca gebruik.
● F2D. Dit merk staat voor kwaliteit en creativiteit en dat zie je terug het ontwerp van wijn- en waterglazen. De champagne- en wijnglazen kenmerken zich door het verfijnde ontwerp van het glas, waardoor het glaswerk een onderscheidende uitstraling heeft. Een stijl die goed past bij eigentijdse gelegenheden. De waterglazen zijn verkrijgbaar in massa gekleurd glas, waardoor de kleur na intensief gebruik even mooi blijft. Uitermate geschikt voor koude drankjes of desserts.
● S|P Collection. De glazen van SIP Collection zijn stijlvol en geven een rijke uitstraling aan je tafel door de grotere inhoud van de glazen. De wijn- en waterglazen dragen tijdens een mooi diner bij aan een exclusief diner. Deze collectie glazen zijn stijlvol en hebben een eigentijdse uitstraling.
Salt&Pepper. Een serie elegante glazen voor de horeca. Krachtig door zijn eenvoud.


Veelgestelde vragen

Aan welke kwaliteitseisen moet horeca glaswerk voldoen?

Horeca glazen moeten schoon en stralend blijven, dat geeft gasten het gevoel van betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Het is daarom belangrijk dat glazen gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden in een vaatwasser. Tot slot mag een glas niet snel breken, dus moeten horeca glazen van goede kwaliteit zijn.

Mag al het horeca glaswerk in de vaatwasser?

Het horeca glaswerk van Chefs’ Table Top mag altijd in de vaatwasser. Dit is belangrijk om te zorgen dat de glazen grondig schoon worden.Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid.